تغذیه بیماران کرونایی در منزل باید چگونه باشد؟
اولین و مهمترین عارضه ویروس کرونا، ضعیف شدن سیستم ایمنی فرد است که رژیم غذایی مناسب و سرشار از فیبر و ویتامین میتواند موجب تقویت سیستم ایمنی فرد بیمار شود. بیمار کرونا ممکن است کاملا اشتهای خود را از دست بدهد و میلی به خوردن وعدههای غذایی نداشته باشد، به همین دلیل بهتر است تا بهبود علائم بیماری، به خوردن غذاهای آبکی مانند انواع میوه، سوپ، آب گوشت، آب میوه و چای کمرنگ روی بیاورند.
رژیم غذای مناسب برای بیماران کرونا شامل چه مواردی میشود؟
میوههای تازه
سبزیجات تازه
مغز آجیل
آبلیمو عسل
مصرف زیاد آب
چای کمرنگ
مصرف حبوبات و غلات
استفاده از ویتامینهای مختلف
فرد مبتلا به کرونا از مصرف چه غذاهایی باید پرهیز کند؟
مصرف زیاد نمک و شکر و کافئین
عدم استفاده از غذاهای فرآوری شده
عدم خوردن فست فودها
جایگزین کردن گوشت سفید به جای گوشت قرمز
چرا تغذیه سالم در بیماران کرونا اهمیت دارد؟
ویروس کرونا موجب کاهش اشتهای فرد مبتلا میشود و سیستم ایمنی فرد را بسیار ضعیف میکند. سیستم ایمنی ضعیف موجب ناراحتیهای مختلف از جمله خستگی، کوفتگی و مشکلات تنفسی میشود. زمانی که سیستم ایمنی فرد پایین باشد، امکان ابتلا به بیماریهای مختلفی هم وجود دارد. بنابراین در زمان ابتلا به بیماری کرونا، باید غذاهایی مصرف شود که بدن فرد را تقویت و سیستم ایمنی او را بالا ببرد. با بالا رفتن سیستم ایمنی علائم اذیت کننده کم میشود و روند بهبودی فرد تسریع مییابد.