تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین

• تاریخ انتشار : 1402/11/18 - 12:41
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 240

ارزیابی ادواری اعتباربخشی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی

ارزیابی ادواری اعتباربخشی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی توسط ارزیابان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی، ارزیابان اعتباربخشی دانشگاه به سرپرستی مهندس داوود بختیاری سه شنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۲ ضمن حضور در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی به ارزیابی سنجه های اعتباربخشی پرداختند.

در ابتدای این ارزیابی، نشستی با حضور مهندس محمد کشوری مدیر بیمارستان و جمعی از مسئولین و سوپروایزرهای مرکز در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد که مهندس کشوری ضمن معرفی مرکز، به تشریح خدمات، اقدامات و تجارب موفق انجام شده در طول یکسال گذشته پرداخت.

در ادامه کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور در بخش های مختلف بالینی، پاراکلینیک و پشتیانی از نحوه اجرای سنجه ها و فرآیندهای اعتباربخشی از لحاظ کیفی و کمی بازدید نمودند.

• گروه خبری : امور فرهنگی,اخبار عمومی
ادمین مرکز آموزشی و درمانی شهید بهشتی