با هدف رفع تنگناهای موجود در خدمات بخش اورژانس صورت گرفت
آغاز عملیات توسعه اورژانس و ایجاد اورژانس بستری
کار ایجاد فضاهای لازم بمنظور توسعه اورژانس بیمارستان در هفته جاری آغاز شد.
عملیات عمرانی و ساختمانی بمنظور ایجاد نوزده تخت بستری اورژانس در فضای فیزیکی شنوایی سنجی سابق در مجاورت اورژانس فعلی آغاز شد. در این عملیات عمرانی که با در نظر گرفتن اعتبار اولیه یک میلیارد ریال و برنامه زمان بندی دوماهه شروع شده است استقرار نوزده تخت بستری با فضاهای پشتیبانی لازم پیش بینی شده است که بدین ترتیب یکی از بزرگترین مشکلات موجود بیمارستان یعنی کمبود شدیدی تخت و تنگناهای فیزیکی و کمبود فضاهای درمانی در اورژانس بیمارستان بنحو قابل توجهی ساماندهی خواهد شد.
اعتبار مورد نیاز در این خصوص عمدتاً از محل اعتبار بهبود هتلینگ که به بیمارستان شهید بهشتی اختصاص یافته است تامین خواهد شد.
لازم بذکر است محدودیت فضا و عدم وجود تخت بستری در اورژانس بیمارستان همواره یکی از علل نارضایتی بیماران و معضل درمانی مهمی در بیمارستان بوده است .


نظر دهید