تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

تماس

تماس با ما

نام واحد کتابخانه
نام مسئول خانم کرمی
شماره تماس 250
مسیر دستیابی
زیر زمین
  • تاریخ انتشار : 1401/09/23 - 10:21
  • تعداد بازدید : 433
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 332
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گرامیداشت روز بیمه و حسابدار در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی همدان

سه شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۱، با حضور دکتر سید مهدی حسینی رئیس بیمارستان، مهندس محمد کشوری مدیر بیمارستان و تعدادی از مسئولین به مناسبت فرا رسیدن روز بیمه و روز حسابدار، از کارکنان واحد بیمه گری و حسابداری مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی همدان تجلیل به عمل آمد.

دکتر حسینی در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات کارکنان، گفت: حسابداری یک حرفه حساس است که به دقت، تمرکز و دیدگاه هوشمندانه نسبت به اهداف و وظایف سازمان نیاز دارد.

وی افزود: روش و شیوه های حسابداری در بیمارستان بدون شک متفاوت با دیگر عرصه ها است، و همه ما باید خود را خدمتگذار مردم بدانیم چرا که بالاترین عبادت در دین اسلام خدمت به خلق است.

مهندس کشوری نیز در این مراسم بیان کرد: حسابداری و بیمه گری از جمله مشاغلی هستند که به جهت سر و کار داشتن با مباحث مالی، همواره مورد توجه اند و زحمات آنها قابل تقدیر است چرا که به دلیل لزوم صیانت از بیت المال باید در انجام امور محوله دقت نظر بالایی داشته باشند.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم، کارکنان واحد بیمه گری و حسابداری به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود در زمینه شغلی پرداختند.

 

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 122264
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

طراحی سایت توسط پرتال هوشمند نیافام